Departament de Promoció Econòmica
Foment de l'Ocupació i Comerç

Espai d'ordinadors

L’espai d’ordinadors és un espai del Club de Feina on tindràs a la teva disposició els següents elements:

  • Ordinadors amb connexió a Internet i programes d’edició de text
  • Plantilles; models de CV i cartes de presentació
  • Altres eines útils (guies, dossiers) pel teu procés de recerca de feina

Amb l’objectiu de recolzar aquest espai, podràs consultar i saber nous recursos, utilitzant la informació i el suport del personal tècnic del Club de Feina.

Encara no utilitzes Internet per a la recerca de feina?

Internet esdevé actualment una de les formes més utilitzades per les empreses en la recerca de candidats, per la seva rapidesa i el seu gran abast.
 

7 CONSELLS PER A LA RECERCA DE FEINA PER INTERNET
 

1. Utilitza Internet per treure la màxima informació de les empreses del sector on vols treballar. Mira a les seves webs si tenen ofertes obertes, si obren línees de negoci, etc.

2. Quan enviïs el teu currículum com autocandidatura, acompanya’l amb una carta de presentació i adapta els dos documents a la oferta a la que vols optar.

3. És important que als portals on tinguis inscrit el teu curiculum hi vagis actualitzant i estigui la información ben complerta.

4. La recerca per Internet no només és apuntar-se a portals de feina. Per fer recerca activa fes ús de  l’email per fer autocandidatura, dels cercadors per buscar empreses, i investiga la informació sobre el  teu sector.


5. Porta una agenda actualitzada amb les ofertes que t’apuntes. Així si et truquen podràs saber ràpidament de quina oferta es tracta,  i quines condicions demanen.


6. Sigues constant, i repassa els portals d’ofertes diàriament. En qualsevol moment es pot publicar  una bona oportunitat. 


7. Creat un perfil o marca personal a la Xarxa (Twitter, Linkedin) per tal de ressaltar la teva experiència i les teves competències, a més de poder veure ofertes de feina per part de les empreses.


Ajuntament de Sant Joan Despí

Departament de Promoció Econòmica, Foment de l'Ocupació i Comerç

Carrer de John F. Kennedy, 8.
08970 Sant Joan Despí.

De dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16:30 a 19:00

Tel. 93 480 80 50
promocio@sjdespi.net