Departament de Promoció Econòmica
Foment de l'Ocupació i Comerç

Formació ocupacional

És la formació destinada prioritàriament a persones que es troben en situació d'atur. Està subvencionada pel SOC, Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Ocupació, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Fons Social Europeo i l'Ajuntament de Sant Joan Despí, amb acreditació oficial per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través del SOC.

El nostre centre proposa una formació que inclou majoritàriament pràctiques en empresa, fet que incrementa positivament la sortida professional de l'alumnat. La convocatòria és anual i la sol.licitud tramesa tindrà validesa anual per a la previsió de cursos publicitada. També contemplem la formació en certificats de professionalitat. Un certificat de professionalitat és l'instrument oficial de les qualificacions professionals dins el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, que acredita la capacitació per a desenvolupar una activitat laboral amb significació per l'ocupació i assegura la formació necessària per a la seva adquisició.

Si esteu interessats'des en millorar la vostra formació, podeu omplir on-line el formulari de sol·licitud de participació a l'Oferta de Cursos 2018-2019


OFERTA DE CURSOS SOL·LICITATS I  PENDENTS D'APROVACIÓ:

Formació Ocupacional FOAP 2018 (execució 2018-2019) 

  • Gestió comptable i gestió administrativa per a auditoria (CP nivell 3) INICI Febrer
  • Anglès (A2)  INICIAT
  •  Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (CP nivell 1) INICI  febrer
     

 


FORMACIÓ OCUPACIONAL (persones en situació d'atur)

Requisit d'accés: Ser inscrit a l'Oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), disposant de la tarja de demandant d'ocupació actualitzada.

Previsió de cursos

Requisits per accedir als cursos de formació ocupacional

Enllaços d'interès


Ajuntament de Sant Joan Despí

Departament de Promoció Econòmica, Foment de l'Ocupació i Comerç

Carrer de John F. Kennedy, 8.
08970 Sant Joan Despí.

De dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 16:30 a 19:00

Tel. 93 480 80 50
promocio@sjdespi.net